VI Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana.

Les Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana són uns congressos organitzats cada dos o tres anys pel Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la UB, la Universitatd’Alacant i el CIBIO, amb la intenció de facilitar el contacte i l’intercanvi d’informació entre investigadors, estudiosos i aficionats de l’etnobotànica que s’expressen en la nostra llengua.

La membre de Llavors a grapats, Lisette Vall, va participar el passat 16 de juny en aquesta VI edició de les jornades, enguany celebrades a la població d’Ibi, a Alacant.  La comunicació presentada versava en torn del treball: Recuperació de varietats d’herba remeiera i culinària de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

actualitzat: 19 juny, 2012

Deixa un comentari

  • (no serà publicat)