Curs d’hort ecològic de tardor organitzat per l’ajuntament d’Abrera i Llavors a grapats. Imatges de l’estadi inicial de l’hort.

Ja em començat l’hort a Abrera!!.

L’Ajuntament ens cedeix a Can Morral una parcel·la que té uns 200 m2, reg per innundació i una taula de cultiu. Ja hi hem plantat i sembrat els primers cultius de tardor: pastanagues, cols, enciams, escarola, broquils, remolatxes, espinacs, bledes, xirivies… tot ja va creixent! I mentre la natura fa la seva, nosaltres anem aprenent què és això de l’agricultura ecològica, com es treballa a l’hort i altres coses de la vida, però sobretot aprenem a solucionar conjuntament els problemes que dia rere dia van sorgint en un hort! I ens està quedant preciós!

Unes imatges:

actualitzat: 14 nov., 2013

Un Comentari to “Curs d’hort ecològic de tardor organitzat per l’ajuntament d’Abrera i Llavors a grapats. Imatges de l’estadi inicial de l’hort.

Deixa un comentari

  • (no serà publicat)