Algunes imatges del Taller d’extracció de llavors a la fira de la XES

Durant la fira de la Xarxa d’Economia Solidària Llavors a grapats va realitzar un taller d’extracció de llavors on la vintena de famílies que hi van participar van poder escoltar el conte tradicional de les tres princeses i el gra de blat i extreure llavors de diversos cultius d’estiu que encara teniem a l’hort: tomàquet mala cara, carbassa del violí, carbassó del país. pebrot xoricer, blat de moro tia maria, encaim fulla de roure, alfàbrega i alguns cultius de tardor: estirabecs i fava tardana del país.

Els participants van aprendre com treure i guardar cadascuna d’aquestes llavors per sembrar-les la temporada vinent i van entendre com de divertit pot ser treure totes aquestes llavors!. Al final es van endur una mica de la llavor que varen extreure per sembrar a casa seva i així contribuir a escampar aquestes llavors tradicionals de la nostra Terra.

Us en deixem una mostra fotogràfica:

actualitzat: 27 gen., 2014

Deixa un comentari

  • (no serà publicat)