L’etnobotànica arriba a la segona sessió dels Cafès Científics.

El proper dijous 13 de març a les 7 del vespre, Llavors a grapats participa als Cafès científics de ca l’Estruch parlant de plantes i tradició popular a càrrec de Lisette Vall, biòloga i màster en agroecologia.

El proper punt de trobada entre la ciencia i la ciutadania girarà al voltant de l’estudi etnobotànic: “Recuperació de varietats d’herba remeiera i culinària de Sant Llorenç del Munt i l’Obac”, en el qual s’ha inventariat bona part de la flora útil de la regió. El treball té la intenció de recuperar i fomentar l’ús de les plantes com a estratègia per conservar la flora i les seves tradicions associades. En aquest cafè científic es podrá conèixer, olorar i tocar alguns exemplars de planta viva o seca i els seus usos.

1000986_679300192095816_572609136_n

Arriba la segona sessió dels Cafès Científics (1)

actualitzat: 20 març, 2014

Deixa un comentari

  • (no serà publicat)